AUTO-BEVEILIGING

Een mooie auto mag door iedereen gezien worden, maar daar moet het natuurlijk wel bij blijven. Helaas kan het altijd gebeuren dat uw auto ongewenste aandacht krijgt. Het gevolg hiervan is dat veel Nederlanders ieder jaar weer in de ultieme nachtmerrie van iedere autobezitter terechtkomen: een leeg parkeervak, en een spoorloos verdwenen auto. Goede autobeveiliging is de beste manier om dit rampscenario te voorkomen. Autodieven liggen altijd op de loer en zijn steeds beter georganiseerd. Ze werken met moderne middelen, en slaan liefst snel hun slag. Daar ligt het grote voordeel van moderne autobeveiliging – het maakt uw auto dusdanig moeilijk te stelen dat dieven het bij voorbaat opgeven. Wilt u uw auto veilig houden? Met autobeveiliging komen ze er niet mee weg.

ALARM KLASSE 1

Startonderbreker (voorheen klasse 1) Bestaande uit een systeem met twee automatisch inschakelende blokkeringen, welke beide zorgen dat het voertuig zich niet op eigen kracht kan verplaatsen: Minimaal twee blokkeringen Indien het motormanagement systeem af-fabriek wordt onderbroken, geldt dit als een dubbele blokkering.

ALARM KLASSE 2

Alarmsysteem (voorheen klasse 2) Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering: Startonderbreker Omtrekdetectie Interieurdetectie Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene Optische signalering Het automatisch inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan. En de visuele signalering geschied doormiddel van de knipperlichten.


ALARM KLASSE 3

ALARMSYSTEMEN (klasse 3) Klasse 3 alarmsystemen hebben naast de beveiliging van klasse 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening

KLASSE 4 VOERTUIGVOLG SYSTEEM

Voertuigbeveiliging door voertuigvolgsystemen NL NL Voertuigvolgsystemen kunnen op alle voertuigen worden toegepast. Een voertuigvolgsysteem kan de locatie van een gestolen voertuig doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale. Deze PAC heeft direct contact met de politie, zodat zij het voertuig kunnen aanhouden. Op deze manier worden er vele voertuigen na diefstal terug gevonden. En aan de rechtmatige eigenaar terug bezorgd.


BEARLOCK

BearLock® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.