Corona bestrijden we samen

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Mobiliteit is de levensader van de economie! Wij bieden een effectieve oplossing door het leveren én monteren van hoogwaardige kwaliteit scheidingsschermen om toch samen te kunnen rijden of reizen in een beschermende omgeving. Hoe? Door de cabine en complete voertuigen te scheiden in aparte compartimenten. Deze schermen kunnen bevestigd worden tussen en achter de voorstoelen. Met deze oplossing wordt bescherming geboden en de kans op het overdragen van het virus aanzienlijk verkleind.*

Wij monteren bij u op locatie in Nederland, in onze eigen werkplaats in Amsterdam of bij onze partners in Arnhem, Den Haag, Veghel en Den Bosch. 

De Cornona scheidingsschermen die wij gebruiken zijn uitsluitend van raamfolie PVC materiaal en Polycarbonaat. Het PVC raamfolie geeft geen blijvende schade aan dakhemel en geeft geen risico bij ongevallen. De bestuurder dient regelmatig de conditie van het scherm en de bevestiging te controleren. Polycarbonaat oftewel veiligheidsglas (4mm dik) gebruiken wij vanwege haar slagvastheid, lichtdoorlatendheid: 92%, lichter dan glas en vele malen sterker dan plexiglas. Daarnaast is het nagenoeg onbreekbaar. Klik hier voor de producteigenschappen van Polycarbonaat

* Uiteraard is eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en het respecteren van de maatregelen zoals het RIVM ze heeft opgesteld essentieel voor het overwinnen van het Coronavirus (COVID-19). Klik hier voor de RIVM Richtlijnen en maatregelen. Getoonde oplossingen op deze pagina zijn preventieve oplossingen.
* Het scheidingsscherm is niet getoetst op eventuele effecten bij schade door ongelukken. Hiervoor kan Protect-Effect niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen hiervan. De opdrachtgever kan eventuele boetes en of aansprakelijkheid niet verhalen en is zelf verantwoordelijk voor het gebruik. 
* De Corona scheidingsschermen bieden extra hygiëne en geeft geen garantie tegen het virus zelf. Het plaatsen van schermen wordt gezien als extra voorzorgsmaatregel waarbij de bestuurder regelmatig de conditie van het scherm dient te controleren en/of schoon te maken met de juiste middelen.

Corona scheidingsschermen zijn beschikbaar voor:

  • Bedrijfswagens
  • Personenwagens
  • Taxi-, rolstoel- en groepsvervoer
  • Afval en recyclingvoertuigen
  • Touringcars en VIP-vervoer
  • Maatwerkoplossingen voor het openbaar vervoer

Klik hier voor het overzicht

 

  

Nieuws

Coronavirus scheidingsschermen

Lees meer >

NEO huisalarm

Lees meer >

Neem contact met mij op