Over ons

Protect-Effect is een totaalleverancier van hoogwaardige auto-elektronica zoals alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en anti-ongeval systemen. Wij regelen alles: van installatie tot nazorg. Dit doen wij voor zowel de particuliere als zakelijke sector. Dankzij onze jarenlange ervaring en partnerships met diverse B to B partners kan Protect Effect in nagenoeg elke vraag voorzien.

Een verlengstuk van uw organisatie

Protect-Effect traint haar monteurs dagelijks op het gebied van nieuwe producten en voertuigen.  Wij vinden het belangrijk dat de kennis van onze medewerkers up-to-date blijft en bieden daarom diverse mogelijkheden aan, zoals opleidingen. Daarnaast staat de veiligheid van onze medewerkers altijd voorop. Wij vormen een hechte organisatie, zijn daadkrachtig en behulpzaam.

Optimale samenwerking

Protect-Effect is regelmatig betrokken bij grote (pilot) projecten, waar inzicht en technische kennis noodzakelijk zijn. Projecten kunnen door Protect-Effect turn key worden aangenomen en opgeleverd. Protect Effect fungeert als verlengstuk van uw organisatie en gedraagt zich als zodanig. Onze hechte jarenlange relaties met zowel kleine als grote klanten onderstreept dit.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van oplossingen op het gebied van (mobiele)communicatie middels spraak, beeld, data en video. Dit doen wij op ieder gewenst moment en op elke gewenste locatie. Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers en zakelijke partners. Klanttevredenheid en continuïteit staan daarom voorop bij ons.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules\NewsModule.cshtml)

Neem contact met mij op