1124 False

Radio op de boot

Muziek luisteren tijdens het varen kan u nog meer laten ontspannen op het water. Op het gebied van radio’s zijn er veel ontwikkelingen geweest in de afgelopen jaren. Moderne bootradio’s kunnen tegenwoordig door de smartphone en tablet wordt ondersteunt. Ook beschikken de radio’s over bluetooth en kunnen ze gekoppeld worden aan kaartplotters. Radio’s voor op boten zijn aangepast aan de omgeving waar ze zich in zullen bevinden. Een bootradio wordt aan hele andere invloeden blootgesteld dan een radio in huis of in de auto. Zo zijn deze radio’s ontworpen met RVS-onderdelen en er zit een speciale coating op de printplaten. Om de radio te beschermen tegen opspattend water zal deze ingebouwd moeten worden in een waterdichte cover. Om ervoor te zorgen dat de radio goed en waterdicht ingebouwd wordt, kunt u terecht bij Protect-Effect. Wij zorgen voor de gehele inbouw en de nazorg voor uw bootradio.

Antenne boot

Voor het ontvangen van een radiosignaal heeft u een antenne nodig. Deze worden direct in de radio geplugd met een stekker. De lengte van deze antenne is afhankelijk van het soort boot dat u bezit. Overigens kan het verstandig zijn om een flexibele antenne aan te schaffen, voor het geval dat u onder een brug door moet die lager is dan verwacht. Voor boten zijn er, in tegenstelling tot auto’s, veel verschillende soorten antennes. 

Wij van Protect-Effect kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Ook regelen wij de installatie en de nazorg. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 020 – 633 7570.