Fleet management

Fleet Management wordt ook wel wagenparkbeheer genoemd en geeft u inzicht in de kosten van voertuigen en waar de bestuurders zich bevinden. Dit biedt meer inzicht en efficiëntie. Deze slimme systemen kunnen wij in uw bedrijfswagens bouwen, zoals auto’s, vrachtwagens en bestelwagens. Deze slimme systemen bevatten een breed scala aan functies. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud aan voertuigen, voertuigvolgsystemen, brandstofmanagement en groen en veilig rijden.

De systemen worden door ons ingebouwd en steeds vaker gebruikt door bedrijven die inzicht willen hebben in hun wagenpark. Dankzij fleet management kunnen de kosten die worden gemaakt voor transport en logistiek worden geminimaliseerd.

Diverse functies

Fleet management bestaat uit verschillende functies:

  • Voertuigvolgsysteem. Dit systeem is meestal op GPS gebaseerd. Daarnaast kunnen er extra gegevens aan worden gekoppeld zoals de richting, snelheid en exacte locatie van het voertuig.
  • Brandstofmanagement. Wanneer er veel zakelijke kilometers worden gereden, moet er ook veel worden getankt. Dankzij het brandstofmanagementsysteem worden de tankgegevens bijgehouden. Hierdoor is er geen contact geld meer nodig, is er één verzamelfactuur en is er een effectieve brandstofmanagement.
  • Wagenpark beheer. Beheert u meerdere bedrijfsauto’s met meerdere bestuurders? Wij bieden een totaal pakket, waarmee u volledige controle heeft over alle facetten van het rijden. Zo heeft u controle op het verbruik, tanken en het rijgedrag per bestuurder. Bespaar kosten en voorkom misbruik met dit slimme systeem.

Wilt u meer weten over fleet management? Neem dan contact met ons op, bel naar 020 633 75 70 of vul hier ons contactformulier in.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules\NewsModule.cshtml)

Neem contact met mij op