Installaties

Protect-Effect is een dynamisch bedrijf en een totaalleverancier. Wij kunnen diverse installaties verzorgen voor bedrijfswagen, vervoer voor de openbare orde en veiligheid en openbaar vervoer. U kunt rekenen op goede en snelle service. Wij beschikken over een breed assortiment met diverse mogelijkheden.

Wij kunnen de volgende installaties voor de zakelijke markt verzorgen:

Bedrijfswageninrichting

Wij bieden voor iedere branche veilige en efficiënte inrichtingen. Wij maken maatwerk oplossingen voor bedrijven die specifieke wensen hebben voor de inrichting van hun wagenpark. Wij denken met u mee over de inrichting van de bedrijfswagen en zorgen ervoor dat dit zo effectief mogelijk gebeurd. Bij de inrichting kunt u denken aan betimmering, werkplek, lades, laadvloeren en elektronische oplossingen. Deze laatste installeren wij met als doel om de communicatie, veiligheid, milieubelasting en het gemak van uw bedrijf te verbeteren. Wij bieden beveiliging en voertuigmanagementsystemen. Ook fleet management valt onder de bedrijfswageninrichting.

Voertuigenbeveiliging

De beveiliging van zakelijke voertuigen is zeer belangrijk. Wij kunnen diverse soorten intelligente deurvergrendelingsystemen installeren. Hierdoor sluiten de deuren automatisch, heeft u zelf veel instelmogelijkheden en kan het uitgebreid worden met diverse opties. De beveiliging kan worden toepast op diverse laaddeuren, laadkleppen, rolluiken en kofferruimtes.

Er worden nog weleens voertuigen gestolen. Een goed alarm is daarom onmisbaar in uw bedrijfswagens. Voorkom diefstal met een alarmblokkeringssysteem of startblokkeringssysteem. Soms wordt dit zelfs verplicht gesteld door de verzekering, informeer hiernaar bij uw verzekeraar.  

Een track en trace systeem zorgt ervoor dat u uw voertuigen kunt traceren. Via een elektronisch volgsysteem ziet u precies waar uw bedrijfswagen zich bevindt. In het geval van vermissing of diefstal is dit ideaal. Het systeem wordt in werking gezet door een slimme bewegingssensor, die wordt geactiveerd na contactaansluiting of zodra het beweegt. Door middel van deze techniek is de kans groot dat u uw gestolen bedrijfswagen weer terug krijgt.

Orde en veiligheid

Geluid- en lichtsignalering is voor de openbare orde vaak van belang op en in de voertuigen. Protect-Effect kan deze signalering leveren en installeren. Hierbij kunt u denken lichtbalken, magneetlampen, weggewerkte flitsers en knipperende koplampen. Ook geluidsinstallaties kunnen door ons worden geïnstalleerd. Dit kan met of zonder toespreekfunctie of versneller. Protect-Effect zorgt voor een snelle en goede installatie. Ook voor tekstborden is dit mogelijk. Dit kan weggewerkt worden in zonnekleppen, als vast bord worden gemaakt of worden verzonken in de hoedenplank.

Protect-Effect kan voertuigen voorzien van een kentekenherkenningssysteem. Dit systeem bevat camera’s die kunnen worden ingebouwd. Dit kan met of zonder wifisysteem, accu, modem of walaansluiting. Bij ons is alles mogelijk in overleg.

Heeft u communicatiemiddelen nodig in uw bedrijfswagens? Dan is Protect-Effect de juiste partij voor u. Wij verzorgen de inbouw van diverse communicatiemiddelen, zoals een bluetooth carkit of portofoons. Dit bouwen wij zo ergonomisch mogelijk in en kan zowel opvallend als onopvallend worden ingebouwd.

Uiteraard bieden wij nog veel meer installaties dan wij hier hebben opgesomd. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via 020 633 75 70 of vul hier ons contactformulier in.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules\NewsModule.cshtml)

Neem contact met mij op