Inbouwen

Protect-Effect heeft een werkplaats in Amsterdam, Elst en Zemst. Daar kunnen wij de elektronica inbouwen in de voertuigen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de voertuigen naar de werkplaats te brengen, bijvoorbeeld wanneer het om een groot aantal voertuigen gaat. In zulke gevallen is het mogelijk dat wij bij u op locatie het inbouwen uitvoeren.

Onze ervaren monteurs bouwen de elektronica op een veilige en nauwkeurige manier in uw voertuigen. Heeft u uw eigen producten voor in diverse voertuigen, maar onvoldoende capaciteit? Dan ondersteunt Protect-Effect u hier graag bij. Dit kan zowel onder uw, als onze aansturing. Wij voeren projecten uit in Nederland, maar ook in het buitenland kunnen wij diverse projecten uitvoeren.

Wij kunnen apparatuur inbouwen in diverse voertuigen zoals vrachtwagens, personenauto’s en bedrijfswagens. Wij zijn voor inbouwen op locatie actief op de volgende markten:

  • Zakelijke markt
  • Openbare orde en veiligheid
  • Openbaar vervoer

Protect-Effect bereidt het project nauwkeurig voor, kan de apparatuur verzorgen en regelt het installatie werk. Wij werken samen met diverse partijen en zorgen ervoor dat alles gereed is voor de installatie. Hierdoor worden er uren bespaart op de inbouw en kunnen de voertuigen weer snel worden gebruikt. De doorlooptijd van onze projecten is hierdoor kort, maar worden wel met grote zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact met ons op, bel naar 020 633 75 70 of vul hier ons contactformulier in.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules\NewsModule.cshtml)

Neem contact met mij op